Shoppen op onze website is 100% veilig!

Dankzij onze betaalpartner Mollie B.V. beschikken we over een veilig en betrouwbaar betaalsysteem waardoor je er zeker van bent dat de betaling veilig verloopt. Van zodra je de stappen van het bestelproces doorlopen hebt en je klikt op “Verstuur bestelling en betaal”, word je doorverwezen naar een beveiligde https pagina van onze betaalpartner Mollie. Je betaalgegevens worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Voor de online betalingen maken wij gebruik van een SSL-verbinding / Secure Sockets Layer verbinding. Dit betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen jouw informatie niet inzien. De belangrijkste bescherming blijft echter je eigen wachtwoord. Geef je wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot je account.

Wij voldoen aan de geldende privacywetgeving en alle wettelijke voorschriften. Je contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Informatie wordt nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden.

Wij leveren met Bpost.